Geboorte

Geluk

Geluk is waar ik altijd aan denk bij de geboorte van een baby. Geluk voor de ouders en geluk voor de baby dat hij/zij op deze mooie wereld plaats mag nemen. In deze gelukkige dagen wil ik jullie op weg helpen om jullie geluk vast te leggen op de gevoelige plaat.

”Niets is mooier dan wanneer je dierbare herinneringen vastlegt, die je later terug kan kijken en kunt delen met anderen.”

Eerste 48 uur

Je kindje verandert zo snel in de eerste dagen dat je de eerste indrukken graag wilt koesteren. Het zijn kleine dingen die het bijzonder maken; een mutsje dat eigenlijk net ietsje te groot is, het doorknippen van de navelstreng en de eerste aanrakingen tussen moeder,vader,broer,zus etc. Het is allemaal mogelijk. Zie pakketten onderaan deze pagina voor meer informatie.

Newborn

Newborn shoot vindt plaats in de eerste tien dagen na geboorte. De eerste tien dagen zijn waardevol voor een newbornshoot;ze slapen veel, zijn nog heel klein en nemen houdingen aan die na tien dagen moeizamer zijn. Ik kom graag bij jullie thuis, zodat de newbornshoot kan plaatsvinden in een voor jullie vertrouwde ruimte. Fijn voor de kleine en de ouders!

NederlandsEnglish