Trouwreportage

Jullie trouwdag.. één van jullie mooiste dagen in je leven en die dag wil je natuurlijk goed vastgelegd hebben met een mooie bruidsreportage. Je gaat een trouwfotograaf zoeken voor deze mooie dag en dat moet er wel één zijn die bij jullie past. Het is elke keer weer bijzonder om als fotograaf dit mogen mee te maken en van jullie dag een onvergetelijke reportage te maken!

Persoonlijk contact is in dit geval erg belangrijk en is het goed om elkaar al te leren kennen voor de bruiloft. Zo kan ik samen met jullie de wensen doornemen voor deze dag en bepalen wie of wat je allemaal vastgelegd wilt hebben. Zo is het ook geweldig om niet alleen als fotograaf overdag aanwezig te zijn, maar ook bij het feest wat vaak avonds afspeelt. Hierdoor krijg je mooie spontane foto’s en heb ik de juiste apparatuur om in donkere omgevingen foto’s te maken.

Wil je graag alvast kennis maken met wie ik ben, kijk dan alvast even hier.

De prijs voor een bruidsreportage is afhankelijk van jullie wensen. Graag zou ik dit willen bespreken als we elkaar voor het eerst zien voor een vrijblijvende afspraak, of neem even contact op via dit formulier.

 

NederlandsEnglish