Dag 1: Reis naar Zuid Duitsland/Oostenrijk

Deel dit artikel:

We vertrekken nachts om 4 uur voor een kleine 1000 kilometer richting het zuiden van Duitsland, Beieren. Vanaf Groningen rijden we richting Neurenberg om daar naar beneden te gaan richting München. Vanuit München pakken we de laatste 125 kilometer. Echter, wel het langste stuk qua tijd. 

We zijn na het middaguur aangekomen in ons hotel in Farchant. Dit dorpje ligt echt op de grens van Duitsland en Oostenrijk. 

Gelukkig weinig restricties onderweg m.b.t. Covid-19, wel wordt er in het hotel gevraagd om een vaccinatiebewijs of negatieve PCR test. 

Na een grote pasta en een glas bier zijn we richting de Eibsee gereden om wat locaties te spotten. Onderweg zijn we al een aantal mooie rivieren tegenkomen langs de weg. Erg tof om hier eens te stoppen en te zien hoe hard het water naar beneden gaat, zelfs in hoog zomer. 

Rond de Eibsee hebben we een wandeling gemaakt van bijna 10 kilometer en gewacht tot de zon op dag 1 onderging. 

Met de drone en camera opzoek naar composities en wachten tot de zon achter de bergen valt. Waar we op hoopten kwam uit, de zon gaf gigantische stralen over het meer wanneer het op het punt stond om achter de achterliggende bergen te verdwijnen. Op de foto’s onderaan kun je zien hoe mooi de zonnestraal licht geeft over dit magische eilandje midden in de Eibsee.

Geniet van de foto’s. Dag 2 begint vroeg, midden in de nacht gaan we op zoek naar de Melkweg.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
NederlandsEnglish